E-smoker kopen: dit is waar je op moet letten

Een e-smoker is ideaal als je wilt stoppen met roken. Je kunt zo nog wel gewoon je gewoonte blijven volhouden en je lichaam wordt ook nog steeds voorzien van nicotine. De schadelijke stoffen die je hiermee binnenkrijgt zijn echter een stuk minder. Daarbij kun je met e-liquids met een verschillend nicotinegehalte langzaam afkicken. Wil je graag een e-smoker kopen? Hieronder lees je waar je op moet letten.

e-smoker kopen
  1. Kies voor een simpel model

Het kan lastig zijn om een model te kiezen dat goed bij jou past. Is het je eerste e-smoker? Dan kun je het beste kiezen voor een type dat gemakkelijk in gebruik is. Je hoeft dit dan niet eerst uit te zoeken en het voorkomt veel frustrerende momenten (die je niet kunt gebruiken als je stopt met roken). Kies een model uit met een standaard verdamper en coils die verwisselbaar zijn.

  1. Denk na over de batterij

Een grotere batterij heeft als voordeel dat je de e-smoker niet steeds hoeft op te laden. Het nadeel hiervan is dat de e-smoker vaak groter is. Vraag jezelf daarom af wat jij belangrijker vindt.

Verder is het fijn als je een reservebatterij of reserve e-smoker hebt. Deze kun je dan gebruiken als de ander aan de lader ligt.

e-smoker kopen
  1. Koop een origineel exemplaar uit de EU

Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor je e-smoker, maar je wilt waarschijnlijk wel kwaliteit, veiligheid en garantie. Daarom kun je het beste kiezen voor een origineel exemplaar uit de EU. Modellen van buiten de EU en clones kunnen ook goed zijn, maar dit weet je niet zeker en je hebt hier geen garantie op.