1-logo-van-beuzekom

Drukkerij Sliedrecht voor de perfecte flyers

flyersHet is niet de eerste keer dat ik flyers moet bestellen voor mijn werk. Omdat ik bij een evenementen bureau werk moeten er geregeld flyers besteld worden. Normaal hebben wij hier een vast bedrijf voor, maar omdat de communicatie de laatste tijd niet heel erg lekker liep en sommige bestellingen fout en te laat waren hebben wij er voor gekozen om op zoek te gaan naar een ander bedrijf.

Betrouwbare drukkerij

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar “drukkerij Sliedrecht“. Al snel zag ik dat Van Beuzekom goed stond aangeschreven en in sommige recensies werd deze drukkerij “de beste drukkerij Sliedrecht” genoemd.

Op de website van Van Beuzekom heb ik veel informatie gevonden. Voor de zekerheid heb ik contact opgenomen om een aantal technische dingen te bespreken. Na dit gesprek heb ik een bestelling gemaakt en ik hoopte dat deze in een keer goed zou zijn. Als de bestelling namelijk goed was, dan kon ik toekomstige bestellingen ook bij dit bedrijf doen.

De totaalprijs was heel erg goed. Deze prijs was de laagste die ik ooit had gekregen, maar daardoor was ik sceptisch over de kwaliteit. Toen ik bestelling binnenkreeg was ik verbaasd over de kwaliteit. In de toekomst ga ik zeker vaker bestellen!