leuke geboortekaartjes

De meest leuke en mooiste geboortekaartjes!

Leuke geboortekaartjes, dat wil toch elke aanstaande moeder? Nou ik heb hiervoor het juiste adres namelijk, Kisscards. Wanneer je eens op de website kijkt van dit bedrijf, dan kun jij beslist jouw gewenste geboorte aankondiging vinden. Voor mij was het maken van een keuze erg lastig dus mijn man heeft uiteindelijk besloten. Toen wij de proefdruk binnen hadden, heb ik gedanst door de kamer van trots. Onze dochter is nu al een maand oud en het kaartje staat nog altijd op het dressoir waar ik dagelijks nog vol trots naar kijk.

leuke geboortekaartjes

Wij kregen veel complimenten

Tussen al die leuke geboortekaartjes kom je vanzelf op een goed idee. Toen wij de aankondigingen hebben verstuurd naar onze familie en onze vrienden, kregen wij van vele mensen erg veel complimenten.  Dat bracht mij op het idee om mijn reactie achter te laten op dit blog.  

De kaarten die je vindt op de website, zijn in categorieën verdeeld. Het is zelfs mogelijk om zelf een kaart te ontwerpen. Kortom, deze aanrader mag niet ontbreken op dit blog dat al vol staat met goede tips. Kijk daarom zelf eens om te zien wat ik bedoel.