boenta logo

Bouwtechnische keuring prijzen vallen mee

Ik heb een bouwtechnische keuring gedaan. Ik was hier voorheen een beetje sceptisch over, aangezien ik niet zo goed wist wat ik hier van kon en moest verwachten. Ook was ik erg bang dat de bouwtechnische keuring prijzen erg hoog zouden zijn. Ik heb er toen voor gekozen om eerst eens online op onderzoek uit te gaan om te kijken of ik online misschien het een en ander kon vinden. Ik heb online geen bouwtechnische keuring prijzen kunnen vinden, alleen veel informatie.

boenta 2

Keuring is top!

Aangezien ik de prijzen had opgezocht maar niets had kunnen vinden heb ik toen contact gezocht met Boenta. Zij hebben mij een op maat gemaakte offerte gestuurd en ik vond de prijzen nog aardig meevallen, ik had ze dramatischer verwacht. Ik dacht dat het op een heel hoog bedrag uit zou lopen, maar dit was gelukkig niet het geval. Ik ben erg te spreken over de service en de vriendelijke mensen die mij allemaal geholpen hebben. Met deze redenen kan ik dan ook echt iedereen aanraden om een bouwtechnische keuring door Boenta te laten doen. Deze mensen weten waar ze het over hebben en hebben een deskundig advies, zeker een aanrader!