Bill incasso

Billincasso.nl hielp ons uit de brand!

Bill incassoBen je opzoek naar een goed incassobureau? Dan ben je bij Billincasso.nl aan het goede adres. Dit bedrijf is namelijk erg betrouwbaar en ze hebben mij al een paar keer uit de brand geholpen. Het is nog steeds crisis en dit komt in feite omdat bedrijven elkaar niet meer kunnen betalen. Wanneer de klant van het ene bedrijf niet betaalt, dan krijgt het andere bedrijf ook zijn geld weer niet en zo gaat het nog wel even door. Het is in feiten een soort van sneeuwbaleffect.

Ik wil hier natuurlijk niet de dupe van worden en daarom heb ik regelmatig de hulp van Billincasso ingeschakeld. Dit bedrijf staat altijd voor mij klaar als een klant moeilijk doet met betalen. In eerste instantie wil ik het natuurlijk zelf oplossen maar als ik vindt dat ik onjuist bejegend ben dan schakel ik dit bedrijf uit.

Krijg je je geld niet terug? Dan hoeft er ook niet betaald te worden!

Het mooiste aan dit bedrijf is dat als het ze niet lukt om het geld voor je op te halen je het bedrijf zelf ook niet hoeft te betalen. Dankzij deze regeling kom je niet met extra kosten te zitten en die financiële zekerheid is natuurlijk wel lekker.