logo-rp

Betere lokale vindbaarheid

De lokale vindbaarheid van een website is voor een bedrijf heel erg belangrijk. Helaas was mijn website niet zo goed te vinden en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat de lokale vindbaarheid van mijn website kon verbeteren.

Regiopromotorlogo-rp

Een vriend van mij had mij de diensten van Regiopromotor aangeraden. Hij had hetzelfde probleem met de lokale vindbaarheid van zijn website. Sinds hij met Regiopromotor in zee is gegaan is zijn website veel beter te vinden. Hij vertelde mij dat hij meer omzet heeft kunnen maken sinds hij beter wordt gevonden in de zoekmachines.

Het leek mij wel wat en daarom heb ik contact opgenomen met Regiopromotor. Tijdens een telefonisch gesprek is mij heel erg veel informatie gegeven en daarom heb ik besloten om ook samen te werken met Regiopromotor. Het enige wat ik hoefde te doen was een aantal gegevens opsturen.

Sinds Regiopromotor aan de slag is gegaan heb ik meer bezoekers op mijn website. Doordat ik meer bezoekers heb, merk ik ook dat er meer bestellingen worden geplaatst.

Regipromotor is nog niet eens zo lang bezig, maar ik merk nu al wel dat het werkt!