logo_akb

Belastingaangifte Lelystad gevonden

Het hele jaar probeer ik de belastingaangifte uit te stellen. belastingaangifte is iets wat ik liever niet doe, omdat het heel erg veel tijd kost en ik mij eigenlijk moet concentreren op andere dingen. Omdat het dit jaar weer zo ver was ben ik op zoek gegaan naar belastingaangifte Lelystad, zodat ik dit kon laten doen door iemand die er verstand van had.

AKB Administraties

calculator-1180740_960_720Via het internet ben ik op zoek gegaan naar belastingaangifte Lelystad. Het leek mij namelijk een ideaal idee om een bedrijf in te schakelen om voor mij de belastingaangifte te verzorgen.

Al snel kwam ik terecht bij AKB Administraties. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met administratie te maken heeft en dus ook de belastingaangifte.

Tijdens de eerste afspraak met dit bedrijf heb ik een afspraak gemaakt over hoe alles geregeld wordt en waneer alles klaar moest zijn. Er is mij een lijst gegeven met stukken die ik klaar moest maken en aan moest leveren aan het kantoor.

Nadat ik alle stukken had opgestuurd zijn ze allemaal aan de slag gegaan met de belastingaangifte voor mijn bedrijf. De belastingaangifte is helemaal goed gegaan en ik heb hier gelukkig geen omkijk meer naar gehad!