Strandlaken

Badlaken met naam

Doe eens origineel en laat een badlaken met naam bedrukken. Via Strandlakens.nl is het mogelijk om deze te laten bedrukken. Maar het is ook mogelijk om dit te laten borduren. Zelf zal ik voor het borduren kiezen, omdat ik dat mooier vind. Maar daar kan iedereen zijn eigen idee over hebben.

Elk jaar ben ik druk met het zoeken naar een leuk geschenk om aan onze nieuwe klanten te kunnen geven. Een relatiegeschenk noemen zij dit en vaak is dat een pen of een fles drank. Het leek mij juist een leuk idee om deze traditie eens te doorbreken en eens heel wat anders te geven.

Badlakens met logo laten bedrukken

Inmiddels heb ik mijn bestelling al mogen ontvangen en de eerste handdoeken met logo al mogen geven aan een nieuwe klant. Deze was hier zeer blij mee en nam deze zeker mee op zijn vakantie. Het leuke is dat ik straks misschien mijn handdoeken met logo terug zie op het strand. Op deze manier wordt er nog een keer extra reclame gemaakt voor mijn bedrijf.

Bij Strandlakens.nl is veel mogelijk. Want hier kan je ook andere doeken, zoals golfdoeken, theedoeken en veel meer laten bedrukken.