gold-rush

Afspraak voor inkoop sloopgoud

Mijn ouders hadden nogal wat sloopgoud liggen dat zij wilden verkopen. Omdat zij niet zo handig zijn met het internet hebben zij aan mij gevraagd of ik een goed bedrijf kon vinden dat aan inkoop sloopgoud doet. Het leek mij ook een goed idee om het sloopgoud te verkopen, omdat het zonde is om het in de kast te laten liggen.

Gold Rush

goudbaarVia het internet was ik terecht gekomen bij Gold Rush. Op de website had ik wel gelezen dat er pas een prijs kon worden gemaakt tijdens een gesprek waarbij het goud door een specialist werdt bekeken.

Voor mijn ouders heb ik een gesprek gemaakt voor inkoop sloopgoud waar ik zelf ook bij was. Tijdens het gesprek is al het goud bekeken en gewogen. Niet al het goud was nog in goede staat of helemaal puur.

De specialist heeft gekeken naar de waarde van het goud en voor hoeveel het bedrijf deze in zou kunnen kopen. Er zijn individuele prijzen gemaakt voor de sieraden maar alles zou ook in zijn geheel verkocht kunnen worden aan het bedrijf.

Mijn ouders waren tevreden met het bedragen en hebben er voor gekozen om direct alles te verkopen en te laten storten naar de bank.