Advocatenkantoor Rotterdam arbeidsrecht

Advocatenkantoor te Rotterdam die mij hielp met het arbeidsrecht

Omdat ik een zeer goed advocatenkantoor in Rotterdam die het arbeidsrecht kent, heb ingeschakeld toen ik er niet meer uitkwam met een van mijn medewerkers. En dit uiteindelijk succesvol is opgelost, wil ik graag mijn complimenten achter laten over dit bedrijf. Want hier kennen zij de wet en de regels die hierbinnen gelden en bieden een uitstekende begeleiding bij het oplossen van een conflict. 

Tijdens de intake heb ik samen met de advocaat een plan opgesteld voor de procedure. De medewerker had inmiddels ook juridische stappen ondernomen dus ik moest wel.

Advocatenkantoor Rotterdam arbeidsrecht

Een goede afloop voor beide partijen

Het advocatenkantoor te Rotterdam die is gespecialiseerd in het arbeidsrecht heeft mij uitstekend goed begeleid. De procedure is vrij snel verlopen en uiteindelijk is het niet tot een rechtszaak gekomen. Mijn werknemer en ik zijn met juridische hulp tot een compromis gekomen. Dit was ons niet gelukt zonder de juiste hulp. Daarom ben ik erg blij dat ik hiervoor de juiste mensen kon inschakelen. 

Heb jij een conflict of je wenst alleen juridisch advies? Dan kan ik zeker dit bedrijf aanraden omdat je hier de juiste kennis en een goede kwaliteit kunt verwachten.