Aan de slag met de foliewikkelaar

We hebben een foliewikkelaar op het werk en ik moest gisteren een dagje hier mee aan de slag gaan. Normaal staat Theo erop, maar die kon die dag niet aanwezig zijn. Ik vond het wel leuk om even op een andere afdeling te werken. De foliewikkelaar is een gigantisch en prachtig apparaat, heel leuk om dit te mogen bedienen. Ook heb ik de andere collega’s wat beter leren kennen. Ik kende eigenlijk alleen Theo, omdat ‘ie ook af en toe bij ons werkt. Ik merk wel dat het mij motivatie geeft om met andere dingen bezig te gaan. Toen ik thuis was zat ik te denken: misschien wil ik wel andere functies bekleden binnen het bedrijf. Volgende week heb ik een soort van evaluatiegesprek, dit stelt meestal niet zo veel voor, je hebt het over je proces en of je het nog leuk vind en wat goed gaat en wat beter kan. The usual. Ik denk dat het leuk is om aan te geven dat ik wat meer uitdaging wil. Soms moet je er gewoon om vragen, en dan komt het vanzelf. Ik geloof daar wel in. Ook mijn vrouw zei dat het wel goed was om weer gemotiveerder te worden. Ik leef er helemaal van op, zei ze.

willemslogo-1