logo bstgroup

Waarom een headset draadloos pc

Heb je ook wel eens dat je opstaat en dat je headset nog in de pc/laptop zit en je de pc/laptop bijna van de tafel trekt? Nou dit is een goed voorbeeld om over te gaan naar een headset draadloos pc.

Tegenwoordig zijn kabels ouderwets de meeste nieuwe telefoons hebben zelfs geen ingang meer voor een headset. Het zou toch zonde zijn als je een headset koopt voor je pc en er nog een moet aanschaffen voor je telefoon.

Het is nu misschien nog niet helemaal noodzakelijk maar het is zeker handig. Binnenkort zou de bedrade headset worden beschouwd als ouderwets en niet meer van deze tijd. Jij bent ook een van de eerste die met een draadloze headset rondloopt!

De meeste draadloze headsets hebben ook een groot bereik en een lange accuduur dus geen zorgen over de prestaties van de headsets.

Bstheadsets.nl

Op de website van de Bst group hebben ze verschillDraadloze headsetende draadloze headsets waar je ook nog eens mee kan bellen, ideaal toch?! Er staan verschillende headsets op de website met het geluid op een of op twee oren. Daarnaast is ook nog de keuze of je er een wilt met of zonder microfoon. Keuze genoeg dus!

De headset producenten op de website;

  • Jabra
  • Senheiser
  • FreeVoice
  • Plantronics