Prachtig citroenboompje

Bekijk het prachtige citroenboompje wat je kan kopen bij Tropic trees in Hengelo. Bijzonder is de citroenkaviaar die je voor een lage prijs op de site ziet staan. Voor tegen de tachtig euro is dat een leuk citroenboompje van ongeveer 120 cm. hoog. Eenvoudig kun je zo’n citroenboompje thuisbezorgd krijgen, want je kan het online bestellen. De citroenboom pakken ze in Hengelo stevig in, en Tropic trees regelt bezorgingen in heel Europa. Dus als je het boompje liever bij je bedrijf wil hebben, dan leveren zij het daar af. Mocht online shoppen niets voor je zijn, je kan ook naar Hengelo toegaan, maar daarvoor wel eerst bellen.

Tropic trees heeft ook andere citrusboompjes te koop

Naast het citroenboompje heeft Tropic trees ook andere bomen. Om te beginnen andere van de familie citrusbomen dan het citroenboompje zoals een mandarijnen- granaatappel- sinaasappel- en limoenboom. Bijzonder leuk is om een groepje met citrusbomen in de tuin te hebben. In het voorjaar komen er bloesems aan, en die zijn bij iedere boom anders, maar bij allen ruiken ze heerlijk. Later komen dan de vruchten, en zo heb je dan een eigen exotische boomgaard. Je moet wel de voorlichting op de site aandachtig lezen, enkele citrusbomen kunnen doodvriezen. Dit is te voorkomen door de boom in een serre te houden.

Exotische bomen in het koude Nederland is al bijzonder

Tropic trees uit Hengelo heeft ook vijgen- en olijfbomen te koop staan. Ondanks dat het bomen zijn die je alleen tijdens verre vakantiereizen naar warme oorden ziet, doen de bomen het goed in ons klimaat. Op enkele uitzonderingen na kunnen de bomen het hele jaar door buiten staan en vriezen ze niet dood. Het is leuk om al die exotische bomen op de site te zien staan, en ook die bomen kun je bij je thuis of je bedrijf krijgen. Je kan immers heel eenvoudig zulke boompjes bij Tropic trees in Hengelo bestellen en bij je thuis laten bezorgen.