OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perfecte tuinontwerp realiseren

Onze droom realiseren in een perfecte tuinontwerp! Afgelopen week heb ik toch zo leuk gedroomd. Ik was namelijk aan het bedenken hoe dat wij onze tuin konden renoveren. Hier hebben wij tot op heden nog niks aan gedaan. Op dit moment wonen wij er alweer drie jaar. Dan heb je een beetje een indicatie hoe dat onze tuin eruit ziet toch?

Het moment dat ik wakker werd vertelde ik dit direct aan mijn man. Ik vertelde hem dat ik een leuk idee heb hoe dat wij dit kunnen aanpakken. Hij is vervolgens naar beneden gegaan om pen en papier te pakken. Vervolgens moest ik het gaan tekenen hoe dat ik het had gedroomd!

Inschakelen

Aangezien wij nu een soort van plattegrond hadden, begreep hij heel goed wat ik bedoelde. Hierdoor zijn wij op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die dit wat netter kan uitwerken. Ik ben namelijk niet bepaald een charmeur qua tekenen. Hierdoor zijn wij terecht gekomen op de website van annelaansmatuinen.nl. Middels telefonisch contact konden wij alles bespreken om het vervolgens op papier te zetten. Ik ben onwijs benieuwd naar het resultaat!