Masseur op het werk

Masseur op het werk

Ik vroeg aan mijn baas of er niet een keer een masseur op het werk kon komen. Ik merkte dat er verschillende collega,s last van hun nek en schouders hadden. dit kwam vooral door het iedere dag werken in zithouding achter een beeldscherm. Onze baas vond het een goed plan en ik vond al snel de website van www.tripleeffect.nl. We konden gelijk een afspraak maken. Dat heb ik toen ook gelijk gedaan.De masseur was keurig netjes op de afgesproken tijd aanwezig.

Na een kwartiertje voel je je helemaal ontspannen

Verkrampte spieren van achter de computer zitten. Heel vervelend maar de masseur die langskwam wist er wel raad mee. Om de beurt werden mijn collega,s en ik zelf zo ongeveer een kwartiertje gemasseerd en de spanning en verkramping van de spieren voelde je als het ware wegglijden. het gaf een heerlijk ontspannen gevoel. Naast de vakkundige massage gaf de masseur op het werk ook nog tips om verkramping van de spieren door computerwerk te verminderen. Het was heel fijn we werden heel vriendelijk ontvangen en vakkundig gemasseerd. Een echte aanrader. We hebben na het bezoek van de masseur onze baas heel lief aangekeken en gevraagd of we dit vaker mochten doen. Gelukkig was hij er ook heel positief over.