kledingzaak Woerden

Kledingzaak Woerden heeft mij goed geholpen!

kledingzaak Woerden

Een leuke winkel

Vorige maand ben ik verhuisd naar Woerden. Ik ben helemaal niet bekend in deze omgeving, dus het is allemaal nog erg spannend. Dankzij het klussen van afgelopen maand zijn een aantal kledingstukken van mij behoorlijk beschadigd geraakt. Heel zonde! Maar het is nu dus tijd voor nieuwe kleren. Omdat ik maar weinig kledingwinkels in de buurt ken, ben ik naar kledingzaak Woerden gegaan. Een kennis die ik laatst tegen kwam raadde mij kledingzaak Woerden aan, omdat de prijzen daar zo laag zijn! Hij verzekerde mij echter dat de kwaliteit niets te wensen overlaat, en dat was natuurlijk precies wat ik moest hebben.

Bij Bont&Blauw heb ik een aantal mooie nieuwe spijkerbroeken gekocht. Al een tijdje heb ik geen nieuwe spijkerbroeken gehad, dus ik moest helemaal wennen aan hoe goed ze zitten! Ik ben het wel gewend van jeans dat ze na verloop van tijd gewoon vaal worden en slapper van kwaliteit. Nieuwe jeans zijn dus erg fijn! Ik ben heel goed geholpen in de kledingzaak in Woerden, omdat zij gelijk met mij op zoek gingen naar kleding die ik mooi vind en mij goed staat. Dat was erg fijn. Zo leer ik ook nieuwe mensen kennen in de omgeving!