Animatiefilm Save Ralph

Save Ralph was een korte animatiefilm die is uitgekomen in 2021. Deze korte animatiefilm had enorm veel aandacht gekregen. Mensen gingen de film massaal reposten op hun social mediakanalen. Het doel van de film was om de aandacht te richten op dierenleed waardoor mensen actie zouden ondernemen. Ralph, de hoofdrol van de film, is een konijn waarop allerlei soorten dingen worden getest zoals make-up. Het is opmerkelijk dat Ralph aan het begin van de film al een rood oog heeft, dit komt waarschijnlijk door eerdere testen. Ook heeft hij aan het begin al verband om zijn oor heen. In de film wordt Ralph plotseling weggenomen uit zijn eigen leefomgeving en wordt hij in een laboratorium geplaatst. Na de test in het laboratorium ziet het arme beest er helemaal niet meer uit. Hij heeft een nekbeschermer om en heeft een open rug.

Genoeg dierenleed op de wereld

Deze korte animatiefilm heeft precies uitgelegd wat het testen van cosmetische producten kan doen met dieren. Het motto van de film was dan ook: dieren horen niet te lijden en dood te gaan in de naam van schoonheid. Waarom worden dieren gebruikt als mensen degene zijn die deze producten willen gebruiken? Er is daadwerkelijk genoeg dierenleed op de wereld. We kunnen hier een einde aan maken door Vegan Gezichtsverzorging (https://www.ik-skinperfection.nl/producten/gezichtsverzorging) te gebruiken. Voor het produceren van vegan gezichtsverzorging wordt er namelijk op geen enkele manier gebruik gemaakt van dieren. Die arme dieren die niet eens kunnen praten worden dan niet gebruikt voor de menselijke behoeften.

Vegan gezichtsverzorging is makkelijk te verkrijgen

Vegan Gezichtsverzorging (https://www.ik-skinperfection.nl/producten/gezichtsverzorging) is niet iets wat moeilijk verkrijgbaar is. De Hema heeft bijvoorbeeld een lijn die vegan is. Ook de Kruidvat heeft een eigen vegan lijn, deze heet Kruidvat Natures. Daarnaast zijn alle producten bij Lush cruelty free en zijn ze vegetarisch. De meeste producten zijn ook geschikt voor vegans. De Bodyshop is desgelijks een winkel die voornamelijk vegan producten verkoopt. Dit laat zien dat vegan gezichtsverzorging eigenlijk heel makkelijk vergelijkbaar is. Zelfs bij de meest bekende winkels kan je terecht voor vegan gezichtsverzorging.